Yazıyor, Yazıyor!


Biraz reklam yapalım. Ama öncesinde bir zamanların ünlü bloggerı Oktay Akarsu’nun sessiz sedasız blog alemine veda edişinin haberini geçelim. Neydi peki bu iç burkan ayrılık hikayesinin arka planında yatanlar? Ben de tam bilmiyorum, jübile teklifimi de geri çevirdiği için hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Ama günlük işlerin yoğunluğu ve isteksizlik sanıyorum temel etkenler. Yazmaya tekrar başlayınca, yuvası Numaraiki olacaktır adresi yine. Şöyle bir saygı duruşunda bulunalım. Tarih 18 Ocak 2009, yazı bu:

“Dün gece Orlando-Denver maçını izlerken kendimi bu takımın şampiyonluk şansı var mı acaba diye sorarken buldum bir an. Gerçi başlıkta da görüldüğü üzere soruma net bir cevap bulduğum söylenemez. Ama bir gerçek var ki, o da Orlando’nun her geçen yıl gelişim kaydettiği, hele de Jameer’ın…”


“Büyük bir sürpriz olmazsa ilk üçte bitirecekler konferanslarını… İlk turu kolay geçeceklerini düşünüyorum. Önemli olan o turdan sonra ne yapacakları ve Nelson’ın ne yapacağı. Şampiyonluk favorilerimi yazsam Orlando’yu ilk beşe koymam aslında ama oynadıkları oyun ve play-offlara katacakları heyecan oldukça üst seviyede olacak bence. Lakers ve Spurs’ü bu sezon süpürmüş olmaları, Hawks ve Hornets tecavüzleri… Bunlar da oldukça dikkat çekici. Magic şampiyon olursa Fotomaç modu açıp ‘biz demiştik’ haberlerine benzer bir yazı yazarım belki.”

Jameer Nelson’ın, Derek Fisher’ın malum şutunda yaptığı turnike savunmasıyla ayarcıya son bir ince ayar katkısında bulunması bu kadar tazeyken Jameer vurgusu biraz talihsiz olmuş, ama onun dışında harbiden helal olsun. Ben hiçbir zaman olasılıklar dahilinde görmemiştim finali bile. Neyse Oktay’ın da, Fish’in de elleri dert görmesin.


Erhan Leblebici transferimden sonra blog camiasından büyük tepkiler aldım, “Genel kurulda nasıl hesap vereceksin” dediler. Alın bakın, dediğimiz gibi aldığımız paranın 5 misline Avrupa’ya sattık. sporstudyosu.com adresindeki ikinci yazısı için tıkla gitsin. Diğer taze kanımız paint çok pro da İtalyan kulüplerinin kıskacında…

Biz de boş durmuyoruz, batug.com için bir ara toplam yaptık seri eşitlenmişken, şurada o da. Blog aleminde kendime rakip olarak gördüğüm tek GM Gürkan Menteş, son olarak da bonservisi elinde Şaban Işık’ı kaptı elimizden. Yeni mekanları burası, resim falan koymuştuk bir ara ama hatırlatalım yine de… Bir de İsmail Şenol’un, adeta Florentino Perez’e meydan okuyarak kurduğu bir kadro var ki sorma gitsin. Sorarsan söyleriz tabi, ahanda. Bu sabah da iyi link yaptı, hadi bakalım…

2 thoughts on “Yazıyor, Yazıyor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *